Barn som växer (eller borde växa) och tränar men avråds från bröd och frukt

Vardag igen. Kanske innehåller din dag, precis som min, då arbetsdagen är slut ett pusslande för att få till barnens alla aktiviteter (och helst dina egna). Förberelser som börjar redan kvällen innan med att alla tränings-, arbets-, och skolväskor packas. Ser du maten som en del i dina barns träning? Hör mig gärna i Didaktorn (UR skola) där jag fick chans att prata om vikten att nyansera kostbudskapet. Även till barn. Inaktivitet och hög sockerkonsumtion är stora problem på befolkningsnivå. Men det finns också ett problem med föräldrar som fostrar sina barn i en väldigt snäv definition av vad som skulle vara nyttigt samtidigt som de har en väldigt hög aktivitetsnivå. Lyssna gärna.

https://www.acast.com/didaktorn/aktiva-elever-ater-for-lite?seek=0&autoplay=true

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *